Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Son haberler

latest

BU DELİKTEN 500 KİŞİ KAÇTI

Afganistan'ın Kandahar kentindeki cezaevinde tutuklu bulunan 500 kadar mahkum firar etti. Kandahar'daki cezaevinin altına 300 metre ...

Afganistan'ın Kandahar kentindeki cezaevinde tutuklu bulunan 500 kadar mahkum firar etti. Kandahar'daki cezaevinin altına 300 metre tünel kazan Taliban militanları yüzlerce mahkumu bu tünelden kaçırdı. 5 ayda kazıldığı saptanan tünelden kaçan bazı mahkumların yüksek düzey Taliban mensupları tarafından ciplerle çevredeki köylere taşındığı belirlendi. Firarilerin artık kullanılmayan kanalizasyon tünelinden kaçtıkları anlaşılırken büyük firarda, cezaevi görevlileri ve polislerin kendilerine yardımcı oldukları üzerinde duruluyor. Cezaevindeki büyük firar üzerine kapsamlı operasyon başlatıldı. Taliban tarafından araçlarla bölgeden uzaklaştırılmayan firarilerin Kandahar'da izlerini kaybettirmeye çalıştıkları tahmin ediliyor. (İhsan DÖRTKARDEŞ / DHA)
Hürriyet Video'larını izlemek için Flash 7 veya daha yüksek eklenti yüklenmeniz gerekmektedir. Yüklemek için tıklayınız!!!
*Kafe Medya ile tanıtım için tıklayın!

Hiç yorum yok

Yorum yapmanızı çok istiyoruz..:)