Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Son haberler

latest

PARMAKLARIYLA GÖREN ADAM

Olağanüstü yeteneğiyle sanat ve bilim çevrelerini hayrete düşürerek fenomen haline gelen Türk ressamın yaşamı, "Parmaklarıyla gören ada...

Olağanüstü yeteneğiyle sanat ve bilim çevrelerini hayrete düşürerek fenomen haline gelen Türk ressamın yaşamı, "Parmaklarıyla gören adam" (Der mit den Fingern sieht) adlı filmle 12 Mayıs'ta Almanya'da gösterime girecek. Berlinli yapımcı ve yönetmen Savaş Ceviz imzasını taşıyan 90 dakikalık filmin prömiyeri 10 Mayıs'ta Berlin Babylon Mitte sinemasında yapılacak. Armağan'ın bir günlük yaşamını anlatarak yola çıkan yönetmen Savaş Ceviz, 90 dakikalık filmde ressamın tekniği ve sırlarının yanı sıra özel hikayelerine de yer veriyor. Bunların arasında, Armağan'ın bir resminin New York Modern Sanatlar Müzesi'ne alınışı, ABD Başkanı Bill Clinton'dan aldığı mektup, tüberkülozdan ölmek üzereyken hayata dönüşü ve kendisi gibi görme engelli olan eşini kaçırmasının sebebi de bulunuyor. (Haber: Tolga GÜRSOY / KÖLN -DHA)
Hürriyet Video'larını izlemek için Flash 7 veya daha yüksek eklenti yüklenmeniz gerekmektedir. Yüklemek için tıklayınız!!!
*Kafe Medya ile tanıtım için tıklayın!

Hiç yorum yok

Yorum yapmanızı çok istiyoruz..:)