Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Son haberler

latest

VİDEOSUNU 25 MİLYON KİŞİ TIKLADI

VİDEOSUNU 25 MİLYON KİŞİ TIKLADI Lady Gaga şarkısını seslendiren küçük kızın videosunun linkini kendi twitter hesabında yayınlaması, Kanada...

VİDEOSUNU 25 MİLYON KİŞİ TIKLADI
Lady Gaga şarkısını seslendiren küçük kızın videosunun linkini kendi twitter hesabında yayınlaması, Kanadalı 10 yaşındaki Maria Aragon'u bir anda internetin yıldızı haline geldi. Aragon'un şarkısını şimdiye kadar 25 milyon 120 bin kişi tıkladı. Dünyanın marjinal pop yıldızı Lady Gaga'nın Born This Way şarkısını kendisi orgla çalarak söyleyen Maria Aragon bir anda, sanal dünyanın starı haline geldi. Lady Gaga'nın sahneye davet edeceği belirtilen Maria Aragon, Benim videomu Youtube'ta seyreden Lady Gaga, twitter hesabına videomun linkini koydu. Video sayfasına yorum yazdı. Çok beğendiğine dair ifadelerinin ardından binlerce kişi videomu izlemeye başladı. Bu sayede hayranı olduğum sanatçı ile bir araya geleceğim dedi. (İhsan DÖRTKARDEŞ / DHA)
Hürriyet Video'larını izlemek için Flash 7 veya daha yüksek eklenti yüklenmeniz gerekmektedir. Yüklemek için tıklayınız!!!
*Kafe Medya ile tanıtım için tıklayın!

Hiç yorum yok

Yorum yapmanızı çok istiyoruz..:)