Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Son haberler

latest

TUVALETTE DAYAK YEDİ, KONUŞTU

Amerika'nın Maryland eyaletine bağlı Baltimore kentinde bulunan bir restoranda 2 siyahi genç kız tarafına ölümüne dövülen Chrissy Lee Po...

Amerika'nın Maryland eyaletine bağlı Baltimore kentinde bulunan bir restoranda 2 siyahi genç kız tarafına ölümüne dövülen Chrissy Lee Polis adlı transeksüel ilk kez konuştu. Kadınlar tuvaletini kullandığı için şiddete maruz kaldığını söyleyen Polis Dayakla hiçbir yere varılamaz, bu doğru değil dedi. Yere düşürdükleri Polis'in kafasına yumruklar savuran ikili, daha sonra saçlarından tutarak yerlerde sürükledi. Kavgayı ayırmak isteyenler de siyahi kızlar tarafından uzaklaştırdı. Gözü dönmüş kızlar Polis'i saçından sürükleyerek dışarı çıkarmaya çalıştı. Yaşlı bir müşteri tarafından engellenen saldırganlar dışarı çıkarken kendinden geçen Polis'in kopan saçları yerlere saçıldı. Yaşanan olay Vernon Hackett adlı bir restoran çalışanı tarafından cep telefonuna kaydedildi. (Haber: DHA/DIŞ)
Hürriyet Video'larını izlemek için Flash 7 veya daha yüksek eklenti yüklenmeniz gerekmektedir. Yüklemek için tıklayınız!!!
*Kafe Medya ile tanıtım için tıklayın!

Hiç yorum yok

Yorum yapmanızı çok istiyoruz..:)