Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Son haberler

latest

OTOMOBİL YARIŞINDA KORKUNÇ KAZA

OTOMOBİL YARIŞINDA KORKUNÇ KAZA SÜRÜCÜ ALEVLER İÇİNDE KALAN ARAÇTAN GÜÇLÜKLE ÇIKABİLDİ..!! Avustralya'da Perth's Barbagallo Raceway...

OTOMOBİL YARIŞINDA KORKUNÇ KAZA
SÜRÜCÜ ALEVLER İÇİNDE KALAN ARAÇTAN GÜÇLÜKLE ÇIKABİLDİ..!! Avustralya'da Perth's Barbagallo Raceway'de düzenlenen V8 Supercars yarışında starttan kısa bir süre sonra yaşanan kazada bir otomobil alevler içinde kaldı. Yarışın başlamasından kısa bir süre sonra 26 yaşındaki Karl Reindler'ın otomobili arıza yapınca yolun sağ şeridinde kaldı. Yarışçıların çoğu aracı fark ederek solundan geçerken bir başka aracı geçmeye çalışan Steve Owen, Reindler'ın aracını fark edemedi ve hızla arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile Reindler'in otomobili bir anda alev alarak yol kenarında savruldu. Alevlerin sardığı otomobilden sürücü Reindler kendini güçlükle dışarı atabildi. Otomobil görevlilerin müdahalesi ile söndürülürken eli ve yüzünde yanıklar oluşan sürücü ambulans ile hastaneye kaldırıldı. (Haber: DHA/DIŞ)
Hürriyet Video'larını izlemek için Flash 7 veya daha yüksek eklenti yüklenmeniz gerekmektedir. Yüklemek için tıklayınız!!!
*Kafe Medya ile tanıtım için tıklayın!

Hiç yorum yok

Yorum yapmanızı çok istiyoruz..:)