Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Son haberler

latest

İŞTE SOYGUNCULARIN YENİ YÖNTEMİ

Toplum Destekli Polis ekipleri, bilgilendirme amaçlı çalışmada, gittikleri 100 evden 86'sında vatandaşların, aile hekimi görünümlü polis...

Toplum Destekli Polis ekipleri, bilgilendirme amaçlı çalışmada, gittikleri 100 evden 86'sında vatandaşların, aile hekimi görünümlü polise inanıp, 'Tansiyon ilacı' diye verdikleri şekeri, dolandırıcı olabileceklerini düşünmeden alıp, yuttu. 'Aile hekimliği' adı altında yapılan hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı çalışma başlatan Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı toplum destekli büro amirliği polisleri, bu tür olayların önüne geçebilmek ve vatandaşların dikkatini çekebilmek için aile hekimi görünümünde uygulama yaptı. Gizli kamera ile dolaşan polisler, kendilerini aile hekimi olarak tanıttı. Hap olarak verilen şekerin, tansiyon ilacı olmayıp, uyuşturucu, uyutucu ilaç olabileceğini, kimlik sormadıkları kişilerin de gerçekte doktor olmayacaklarını düşünmeden verilen şekeri ilaç niyetine yuttu. 100 evden 86'sında vatandaşlar, tereddütsüz şekeri ilaç diye kabul ederken, tedavileri de kabul etti. Diğer 14 evdeki vatandaşlar da, şüphelenip, polisi aradı. (Zeki GÜNAY /DHA)
Hürriyet Video'larını izlemek için Flash 7 veya daha yüksek eklenti yüklenmeniz gerekmektedir. Yüklemek için tıklayınız!!!
*Kafe Medya ile tanıtım için tıklayın!

Hiç yorum yok

Yorum yapmanızı çok istiyoruz..:)