Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Son haberler

latest

SÜRÜCÜNÜN BÜYÜK ÇABASI KAMERADA

Fatih Sahil Kennedy Yolu'nda meydana gelen kazada yağış nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden minibüs sürücüsü ka...

Fatih Sahil Kennedy Yolu'nda meydana gelen kazada yağış nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden minibüs sürücüsü kaza yaptı. Minibüs sürücüsünün otomobillere çarpmamak için verdiği mücadele MOBESE tarafından görüntülendi. Edinilen bilgiye göre kaza Fatih Samatya Alt Geçiti önünde meydana geldi. Minibüs sürücüsü yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bir süre zig zag çizerek ilerleyen minibüs yan yola girdi. Burada kırmızı ışıkta bekleyen sürücüleri gören minibüs sürücüsü direksiyonu sahil yoluna kırdı. Şans eseri sahil yolunda kimsenin olmaması büyük bir kazaya önledi. Minibüs sürücüsü Transit yola girmek üzereyken bariyerlere çarparak durabildi. Kazada şans eseri kimse yaralanmadı. Minibüs sürücüsünün kaza anındaki büyük dikkati ve çarpışmaya neden olmamak için verdiği mücadele MOBESE kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. (Haber: Sinan BİLGİLİ-DHA)
Hürriyet Video'larını izlemek için Flash 7 veya daha yüksek eklenti yüklenmeniz gerekmektedir. Yüklemek için tıklayınız!!!
*Kafe Medya ile tanıtım için tıklayın!

Hiç yorum yok

Yorum yapmanızı çok istiyoruz..:)