Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Son haberler

latest

MÜNİH'TE TARKAN RÜZGARI ESTİ

Türk pop yıldızı Tarkan, 2011 Avrupa turnesi kapsamında Almanya'nın Münih kentinde konser verdi. Tarkan Zenithhalle konser salonunda sah...

Türk pop yıldızı Tarkan, 2011 Avrupa turnesi kapsamında Almanya'nın Münih kentinde konser verdi. Tarkan Zenithhalle konser salonunda sahne alarak yaklaşık 6 bin hayranları ile buluştu. Yeni albümdeki "Acımayacak" şarkısıyla konser açılışını yapan pop star, yaklaşık 2 saat süren konserde toplam 21 parça seslendirdi. Konserin bitmesinin ardından hayranları Tarkan'ı yeniden sahneye çağırdı. Konserde sahne şovları, ışık ve ses efektleri de büyük ilgi çekti. Tarkan hayranları konserin rüya gibi geçtiğini söylerken, en kısa zamanda Tarkan yeni bir konser daha vermesini istediler. Tarkan'ı Türk hayranlarının yanı sıra Alman ve başka ülke vatandaşları da büyük bir hayranlıkla izledi. Konseri Münih Baskonsolos Kadir Hidayet Eriş ve eşi Julide Eriş de izledi. (ERCAN KARATAŞ - MÜNİH / DHA)
Hürriyet Video'larını izlemek için Flash 7 veya daha yüksek eklenti yüklenmeniz gerekmektedir. Yüklemek için tıklayınız!!!
*Kafe Medya ile tanıtım için tıklayın!

Hiç yorum yok

Yorum yapmanızı çok istiyoruz..:)