Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Son haberler

latest

KIRIKKALE'DE OFF-ROAD HEYECANI

Ankara Off-Road Kulübü (ANDOFF) tarafından her yıl düzenlenen Off-Road yarışların beşincisi Kırıkkale'nin Hasandede beldesinde yapıldı. ...

Ankara Off-Road Kulübü (ANDOFF) tarafından her yıl düzenlenen Off-Road yarışların beşincisi Kırıkkale'nin Hasandede beldesinde yapıldı. Hasandede Belediyesi ve çeşitli kuruluşların sponsorluğunda organize edilen yarışlara ANDOFF'a üye araçların ve yarışçıların yanı sıra diğer bölgelerden toplam 19 yarışçı katıldı. İki etapta yapılacak olan yarışların ilk etabında otomobiller birbirlerine üstünlük sağlayabilmek için kıyasıya yarıştı. Zaman zaman küçük çaplı kazaların yaşandığı yarışlar sırasında ANDOFF'dan pilot Serkan Sarıkaya'nın kullandığı ve içinde Selami Türkvatan'ın da bulunduğu 34 numaralı otomobil, etabın en zor bölgesinde kontrolden çıkarak yaklaşık 15 metre derinliğindeki şarampole yuvarlandı. Kazayı pilot ve yanındaki yardımcısı yara almadan atlatırken, otomobil diskalifiye oldu. (Haber-Kamera: Erhan GÖĞEM - KIRIKKALE / DHA)
Hürriyet Video'larını izlemek için Flash 7 veya daha yüksek eklenti yüklenmeniz gerekmektedir. Yüklemek için tıklayınız!!!
*Kafe Medya ile tanıtım için tıklayın!

Hiç yorum yok

Yorum yapmanızı çok istiyoruz..:)