Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Son haberler

latest

KAMYON DEHŞETİNİ MOBESE KAYDETTİ

Elazığ'da 23 Nisan provalarına katılan öğrencileri taşıyan otobüsün kamyonla çarpışması sonucu 9'u öğrenci 10 kişi yaralandı. Elazığ...

Elazığ'da 23 Nisan provalarına katılan öğrencileri taşıyan otobüsün kamyonla çarpışması sonucu 9'u öğrenci 10 kişi yaralandı. Elazığ 60'ıncı Yıl İlköğretim Okulu öğrencileri 23 Nisan Bayramı provalarına katıldıktan sonra Elazığ Belediyesi'ne ait Mustafa Kıvanç yönetimindeki otobüsle okullarına dönmek üzere yola çıktı. Öğrencileri taşıyan otobüse Atatürk Stadı alt kavşağında dönüş yaptığı sırada Mustafa Coşkun yönetimindeki kamyon çarptı. Kazada otobüs sürücüsü Mustafa Kıvanç ile öğrencilerden Ayça Güllişah Topar, Ayça Ataş, Esin Yılmaz, Semra Demir, Simge Terak, Hatice Fırat, Kübra Yamanoğlu, Rumeysa Karabulut ve Mehtap Boşel, yaralandı. Yaralı öğrencilere ilk müdahale öğretmenler ve olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapıldı. Yaralılar daha sonra polis araçları ve ambulanslarla hastanelere götürülerek tedavi altına alındı. Kaza anı Mobese kameralarına saniye saniye yansıdı. (Şahimail GEZİCİ-Gülbin YILDIZ/DHA)
Hürriyet Video'larını izlemek için Flash 7 veya daha yüksek eklenti yüklenmeniz gerekmektedir. Yüklemek için tıklayınız!!!
*Kafe Medya ile tanıtım için tıklayın!

Hiç yorum yok

Yorum yapmanızı çok istiyoruz..:)