Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Son haberler

latest

ATİYE Dizisi Fragman İncelemesi ve Sembol

Atiye dizisinin yayınlanan ve çok az şey veren fragmanıyla ilgili video yapmayacaktım ama o kadar çok istek geldi ki, bi ufak video şart o...



Atiye dizisinin yayınlanan ve çok az şey veren fragmanıyla ilgili video yapmayacaktım ama o kadar çok istek geldi ki, bi ufak video şart oldu.

Dizide Beren Saatin canlandırdığı karakterin, Göbeklitepe'de bulunan bi şeyle bağlantılı olacağını biliyorduk. Yayınlanan en yeni fragmanda da bulunan o şeyin işte bu sembol olduğunu anladık fazladan. Ha bi de, sadece wi-fi simgesine benzeyen bir şekille sergi bile açılabildiğini öğrendik. Peki tam olarak ne bu sembol? Yorum kısmına ne olduğu ile ilgili bi yorum da yazabilirsiniz.

Bu arada dizi 27 Aralık tarihinde Netflix'te yayınlanacak. Ama anlaşılan o ki, bu tarih herhangi bir tarih değil sanırım. Çünkü bu dizi 27 Aralık'ta yayınlanıyorken, Rafadan Tayfa Göbeklitepe filmi de aynı gün vizyona girecek. Bu bi tesadüf mü?

Evet, dizi daha fragmanıyla kaliteli bir iş olacağını söylüyor, yurtdışında yayınlanacak olmasıyla da ülke turizmine katkı sağlayacağı için de sevindiriyor.

Ama gelelim videoda en sık yapılan olumsuz eleştiriye; Amerikan Türkçesi :)

*Kafe Medya ile tanıtım için tıklayın!

Hiç yorum yok

Yorum yapmanızı çok istiyoruz..:)