Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Son haberler

latest

BİNLERCE KİŞİ BÜYÜK HEYECANLA İZLEDİ

BİNLERCE KİŞİ BÜYÜK HEYECANLA İZLEDİ Artvin'in Yusufeli ilçesinde düzenlenen 10'uncu Geleneksel Derekapı Boğa Güreşleri'nde boğ...

BİNLERCE KİŞİ BÜYÜK HEYECANLA İZLEDİ
Artvin'in Yusufeli ilçesinde düzenlenen 10'uncu Geleneksel Derekapı Boğa Güreşleri'nde boğalar alanda kıyasıya güreşirken, tribünleri dolduran binlerce kişi de heyecanlı dakikalar yaşadı. Derekapı mevkisindeki alanda yapılan güreşlerin ağalığını 2 bin 500 lira veren Nafız Özer kazandı. Yusufeli başta olmak üzere birçok ilçeden gelen 89 boğanın, toplam 27 bin 500 liralık ödül için mücadele ettiği güreşleri yaklaşık 3 bin kişi büyük bir heyecanla izledi. Boğaların zaman zaman oldukça şiddetlenen kapışmaları seyircileri coşturdu. İki gün süren güreşler sonucunda baş kategorisinde birinci olan Caner Özdemiroğlu'nun boğası sahibine 5 bin 600, baş altında birinci olan yine Caner Özdemiroğlu?nun boğası sahibine 4 bin 800 liralık para ödülü kazandırdı. Diğer kategorilerde şampiyon olan boğaların sahiplerine de 2 bin lira ile 4 bin lira arasında değişen miktarlarda para ödülü ve yem verildi. (Adem DEMİRKIRAN-DHA)
Hürriyet Video'larını izlemek için Flash 7 veya daha yüksek eklenti yüklenmeniz gerekmektedir. Yüklemek için tıklayınız!!!
*Kafe Medya ile tanıtım için tıklayın!

Hiç yorum yok

Yorum yapmanızı çok istiyoruz..:)