Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Son haberler

latest

MOBESE'DEN KAÇAMADILAR

İstanbul'da meydana gelen olaylar ve kazalar MOBESE'den kaçmıyor. Kağıthane'de meydana gelen bir hırsızlık olayı sırasında polis...

İstanbul'da meydana gelen olaylar ve kazalar MOBESE'den kaçmıyor. Kağıthane'de meydana gelen bir hırsızlık olayı sırasında polis ekipleriyle şüpheliler arasında yaşananlar da MOBESE tarafından görüntülendi. Bir eve hırsız girdiği ihbarı üzerine Kağıthane Nurtepe'ye giden polis ekipleri şüphelilerin bir otomobille kaçtığı bilgisi üzerine plakayı diğer ekiplere bildirdi. Bunun üzerine söz konusu otomobili arayan ekiplerden biri otomobile Nurtepe Çilekli Caddesi üzerinde rastladı. Otomobilde bulunanlar polisin dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Bunun üzerine polis ekipleri silahlarını çekerek şüphelinin bulunduğu otomobili durdurmaya çalıştı. Ancak otomobilde bulunan şüpheliler geri giderek polisten kaçtı. Polisler otomobilin lastiklerine ateş ederek kaçmalarını engellemeye çalıştı. Lastikleri patlayan otomobilde bulunan 2 kişi gözaltına alındı. (Sinan BİLGİLİ /DHA)
Hürriyet Video'larını izlemek için Flash 7 veya daha yüksek eklenti yüklenmeniz gerekmektedir. Yüklemek için tıklayınız!!!
*Kafe Medya ile tanıtım için tıklayın!

Hiç yorum yok

Yorum yapmanızı çok istiyoruz..:)