Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Son haberler

latest

METRODA KORKUNÇ VAHŞET

Almanya'nın Berlin kentindeki Friedrichs caddesindeki tramvay durağında korkunç bir saldırı gerçekleştirildi. Saldırıya uğrayan genç kaf...

Almanya'nın Berlin kentindeki Friedrichs caddesindeki tramvay durağında korkunç bir saldırı gerçekleştirildi. Saldırıya uğrayan genç kafasına aldığı darbelerle ağır yaralandı. 29 yaşındaki genç adam Berlin'in orta yerindeki tramvay durağında bilincini yitirene kadar dövüldü ve bu korkunç olay güvenlik kameları tarafından saniye saniye kaydedildi. Olaya karışan diğer kimliği belirsiz şahıs yardım etmeye çalışan adamın sırtına ayağı ile vurarak etkisiz hale getirdi. Görgü tanığı bir kadının polisi aramasının ardından olay yerinden kaçan şahıslar kayıplara karıştı. Ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılan adamı döven iki kişi ise şimdi polis tarafından aranıyor. Yayınlanan kamera görüntülerinden saldırganları tanıyanların Berlin polisini aramaları istendi. (Haber Nurdan AYDINALIN KÖLN - DHA)
Hürriyet Video'larını izlemek için Flash 7 veya daha yüksek eklenti yüklenmeniz gerekmektedir. Yüklemek için tıklayınız!!!
*Kafe Medya ile tanıtım için tıklayın!

Hiç yorum yok

Yorum yapmanızı çok istiyoruz..:)