Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Son haberler

latest

KUPAYI BÖYLE DÜŞÜRDÜLER

İspanya Kral Kupasını Barcelona'yı eleyen Real Madrid kazandı. Ama 18 yıl aradan sonra gelen kupayı sağ salim evlerine götüremedi. Madri...

İspanya Kral Kupasını Barcelona'yı eleyen Real Madrid kazandı. Ama 18 yıl aradan sonra gelen kupayı sağ salim evlerine götüremedi. Madrid sokaklarına, üstü açık bir otobüs ile galibiyet turuna çıkan Real Madrid'li futbolcular kupayı ellerinden düşürdü. Ramos, takımın içinde bulunduğu otobüs Valencia'daki kalabalığın içine girer girmez otobüsün ön tarafına atladı ve kalabalığı elinde kupa ile selamlamak istedi. Kupaya doğru hamle yapan Ramos, kupayı yere düşürdü. Futbolcuların otobüsünün altında kalan kupa müzeye dahi götürülemeyecek hale geldi. Saatlerce uğraşan itfaiye erleri kupayı basına göstermeden olduğu yerden çıkardı. Kupayı yapan firma tarafından verilen bilgilerde, bu tip olaylar göz önünde bulundurularak her zaman iki kupa yapıldığı ve değiştirilebileceği bildirildi.
Hürriyet Video'larını izlemek için Flash 7 veya daha yüksek eklenti yüklenmeniz gerekmektedir. Yüklemek için tıklayınız!!!
*Kafe Medya ile tanıtım için tıklayın!

Hiç yorum yok

Yorum yapmanızı çok istiyoruz..:)