Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Son haberler

latest

KAPTI AMA KAÇAMADI FENA YAKALANDI

Fatih, Gedikpaşa semti Turhanlı Sokak üzerindeki Ramazan Turgay'a ait cep telefonu bayisine giren Ukrayna uyruklu Lima Pıthriyev 2 cep t...

Fatih, Gedikpaşa semti Turhanlı Sokak üzerindeki Ramazan Turgay'a ait cep telefonu bayisine giren Ukrayna uyruklu Lima Pıthriyev 2 cep telefonunu alarak kaçtı. Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan olayda, Lima'nın tezgahta cep telefonlarını incelediği, tezgahtarın boş anını kolladığı görülüyor. Bir süre cep telefonlarını inceleyen Lima daha sonra dükkandan koşturarak çıkıyor. Tezgahtarın "Hırısız var" diye bağırmasının ardından Turhanlı sokak üzerinde bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı A Bölgesi güven timleri kaçan hırsız kıskıvrak yakaladı. Emniyet yetkililerinden edinilen bilgiye göre, Ukrayna uyruklu Lima Pıthriyev'in yapılan incelemelerde sabıka kaydına rastlanmadığı ve şüphelinin de ilk hırsızlık denemesi olduğunu söylediği bildirildi. (Haber-Kamera: Çağatay KENARLI İSTANBUL- DHA)
Hürriyet Video'larını izlemek için Flash 7 veya daha yüksek eklenti yüklenmeniz gerekmektedir. Yüklemek için tıklayınız!!!
*Kafe Medya ile tanıtım için tıklayın!

Hiç yorum yok

Yorum yapmanızı çok istiyoruz..:)