Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Son haberler

latest

"KABLO" OPERASYONU POLİS KAMERASINDA

Bir hırsızlık çetesini teknik takibe alan Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri, dinleme sırasında kablo hırsızlığı yapan başka bir çetenin varlı...

Bir hırsızlık çetesini teknik takibe alan Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri, dinleme sırasında kablo hırsızlığı yapan başka bir çetenin varlığını tespit etti. Ardından kimlik ve adresleri belirlenen kablo hırsızlarına yönelik olarak İstanbul'un çeşitli semtlerinde 7 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda, 11 kişi gözaltına alınırken kablo hırsızlığında kullanılan malzemeler ele geçirildi.Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilerek sorgulamaları yapılan zanlıların, Bolu ve İstanbul'daki büyük inşaatlardan çaldıkları rulolar halindeki yeni kabloların plastiklerini soyduktan sonra hurdacılara yok fiyatına sattıkları belirlendi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 11 şüpheliler Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi. (Haber-Kamera: Mehmet AKTARAN - İSTANBUL-DHA)
Hürriyet Video'larını izlemek için Flash 7 veya daha yüksek eklenti yüklenmeniz gerekmektedir. Yüklemek için tıklayınız!!!
*Kafe Medya ile tanıtım için tıklayın!

Hiç yorum yok

Yorum yapmanızı çok istiyoruz..:)