Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Son haberler

latest

ANTALYA'DAKİ DEHŞET KEMERADA

SANİYE SANİYE TESPİT EDİLDİ.. YAŞLI KADINA ÇARPTI SONRA DA ÖLÜME TERK ETTİ..!! Kaza Antalya'nın Evliya Çelebi Caddesi üzerinde meydana g...

SANİYE SANİYE TESPİT EDİLDİ.. YAŞLI KADINA ÇARPTI SONRA DA ÖLÜME TERK ETTİ..!! Kaza Antalya'nın Evliya Çelebi Caddesi üzerinde meydana geldi. Mevlana Kavşağı'ndan Sanayi istikametine seyreden 07 BIG 36 plakalı sürücüsü tespit edilemeyen otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen Fatma Özten'e çarptı. Otomobilin çarpmasıyla havalanan yaşlı kadın metrelerce ileriye savruldu. Yol ortasına düşen kadına yardım etmek için koşan vatandaşlar olay yerine ambulans çağırdı. Aracından inerek Fatma Özten'i kontrol eden sürücü daha sonra bir yakınını cep telefonuyla arayarak olay yerinden hızla uzaklaştı. Kaza yerine gelen ambulansla Antalya Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürülen ağır yaralı Özten, Beyin Cerrahi Servisi'nde tedaviye alındı. (HABER: Akif ARICI -KAMERA: ANTALYA)(DHA)
Hürriyet Video'larını izlemek için Flash 7 veya daha yüksek eklenti yüklenmeniz gerekmektedir. Yüklemek için tıklayınız!!!
*Kafe Medya ile tanıtım için tıklayın!

Hiç yorum yok

Yorum yapmanızı çok istiyoruz..:)