Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Son haberler

latest

ACEMİ İTFAİYECİLER GÜLDÜRDÜ

Zonguldak'ın Ereğli İlçe Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nün başlattığı 'Gönüllü İtfaiyecilik' kursuna katılan kursiyerler için...

Zonguldak'ın Ereğli İlçe Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nün başlattığı 'Gönüllü İtfaiyecilik' kursuna katılan kursiyerler için düzenlenen tatbikatta renkli görüntüler yaşandı. Kursiyerlere önce alev alan mutfak tüplerini söndürme teknikleri uygulamalı olarak anlatıldı. Daha sonra da kursiyerler aynı teknikleri uygulayarak tüpten yükselen alevlere müdahale etti. Ardından senaryo gereği bir barakada çıkan yangın için alarm verildi. Baraka yangınına müdahale edilirken de bir kursiyer acemiliğinin kurbanı oldu. Bir fabrikada tekniker olarak çalışan İzzet Yaşar, hortumun ucundaki aparatı takmakta zorlanıp panik yapınca sırılsıklam oldu. İtfaiye görevlilerinin müdahalesiyle suyun tazyikini arttırmak için kullanılan aparat hortuma takılırken, gönüllü itfaiyeciler hortumla yangına su sıkarak alevleri söndürdü. (HABER-KAMERA: Gürkay GÜNDOĞAN/ZONGULDAK/DHA)
Hürriyet Video'larını izlemek için Flash 7 veya daha yüksek eklenti yüklenmeniz gerekmektedir. Yüklemek için tıklayınız!!!
*Kafe Medya ile tanıtım için tıklayın!

Hiç yorum yok

Yorum yapmanızı çok istiyoruz..:)