Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Son haberler

latest

KARA MASKELİ SAPIK YAKALANDI

Almanya'da polisin 20 yıldan bu yana çözmeye çalıştığı "Kara Maske" cinayetleri, yapılan bir ihbar üzerine aydınlandı. Alman...

Almanya'da polisin 20 yıldan bu yana çözmeye çalıştığı "Kara Maske" cinayetleri, yapılan bir ihbar üzerine aydınlandı. Almanya'da 10 yıl önce öldürülen 9 yaşındaki D.K. dosyası yeniden ele alındı. Dosyanın raflardan indirilmesinin ardından Alman kanallarında ve gazetelerinde şüphelinin profili yeniden ayrıntılı olarak yayınlandı. Bu haberleri izleyen katilin eski mağdurlarından biri, polise başvurarak, bu tariflere çok benzeyen birini tanıdığını bildirdi. Polis, yıllardan bu yana kimliği araştırılan şüphelinin robot resmini medyaya dağıtıldı. Yapılan takip ardından cinayetlerin şüphelisi olduğu üzerinde durulan adamın Hamburg yakınlarındaki evine baskın düzenledi. Pedagogun bilgisayarı özel ekip tarafından incelenirken raftan indirilen D.K. cinayetiyle bağlantısı olabileceği ortaya çıktı. M.N., kısa süre sonra D.K.'nın yanı sıra 13 yaşındaki S.J ve 8 yaşındaki D.R'ı da öldürdüğünü, çok sayıda çocuğa cinsel tacizde bulunduğunu itiraf etti. (Haber:İhsan DÖRTKARDEŞ/DHA)

Hürriyet Video'larını izlemek için Flash 7 veya daha yüksek eklenti yüklenmeniz gerekmektedir. Yüklemek için tıklayınız!!!
*Kafe Medya ile tanıtım için tıklayın!

Hiç yorum yok

Yorum yapmanızı çok istiyoruz..:)