Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Son haberler

latest

ALMANYA SILA'NIN POZLARINI TARTIŞIYOR

Alman televizyon kanalı RTL'de yayınlanan gençlik dizisi Gute Zeiten-Schlechte Zeiten'de (İyi zamanlar, kötü zamanlar) oynayan ve Al...

Alman televizyon kanalı RTL'de yayınlanan gençlik dizisi Gute Zeiten-Schlechte Zeiten'de (İyi zamanlar, kötü zamanlar) oynayan ve Alman Playboy dergisine çıplak pozlar veren 24 yaşındaki Sıla Şahin, ülke gündemine oturdu. Alman RTL 2 kanalı, haber bülteninde Şahin'in pozlarını yayınlayarak, sokak röportajlarında Türklerin düşüncelerini sordu. Soruları yanıtlayan Türkler, Şahin'in çıplak pozları konusunda farklı görüşler savundu. Bu arada röportajı da yayınlanan Sıla Şahin, verdiği çıplak pozlardan sonra ailesinin kendisinin karşısında yer aldığını anlatırken, "Annem artık benimle konuşmuyor" dedi. Sıla Şahin, kendisi ile yapılan röportajda kendisi ile gurur duyduğunu ve kendisini Che Guevara ruhlu hissettiğini anlatırken, çok tutucu bir aile ortamında yetiştiğini, fotoğraflarının çekilmesinden haberleri olmadığını belirterek, "Ailem için zor olacak" demişti. (Haber:İhsan DÖRTKARDEŞ/DHA)
Hürriyet Video'larını izlemek için Flash 7 veya daha yüksek eklenti yüklenmeniz gerekmektedir. Yüklemek için tıklayınız!!!
*Kafe Medya ile tanıtım için tıklayın!

Hiç yorum yok

Yorum yapmanızı çok istiyoruz..:)